„Ghinionistul” a ajuns la Oravița și Caransebeș după un weekend în care 20.000 de oameni au văzut Reșița pe marile ecrane din țară! [FOTO/VIDEO]

po 1000x100px (3)

Actorii și regizorul filmului „Ghinionistul” au mai bifat o seară de neuitat pentru cei care și-au dorit să îi cunoască. Diana Dumitrescu, Levent Sali, Codin Maticiuc, Laurențiu Plestici și Iura Luncașu au fost prezenți seara trecută în cinematografele din Oravița și Caransebeș.

„Poate de acum încolo o să ne apropiem și de Oravița, să filmăm și pe aici”. Asta le-a spus Iura Luncașu zecilor de spectatori prezenți în sala Cinema 3D Oravița pentru proiecția de gală a filmului „Ghinionistul”. Actorii au ajuns din nou în Caraș-Severin după primul weekend în care filmul a rulat în toate cinematografele din țară, cu 20.000 de spectatori, depășind astfel așteptările producătorilor. Mesajul echipei pe scena din Oravița a fost unul scurt, publicul fiind nerăbdător să se fotografieze cu actorii din cel mai nou film românesc. Așa se face că invitația lansată de Levent Sali a fost imediat onorată.

YouTube video

După câteva minute bune în care echipa a stat de vorbă cu spectatorii în holul instituției, „Ghinionistul” a plecat spre Caransebeș, acolo unde era așteptat de o altă sală plină. S-a râs în hohote, iar la finalul proiecției, actorii și regizorul au urcat pe scena Cinema Luna pentru a le adresa spectatorilor câteva cuvinte, dar și pentru a le asculta întrebările. N-au existat, pentru că și aici a învins nerăbdarea de a face poze cu cei pe care îi vedem, de obicei, doar la televizor.

1000x100 casa brutarului

Levent Sali și Codin Maticiuc ne-au mărturisit că locurile și oamenii din Caraș-Severin i-au fascinat, drept dovadă aceștia își vor petrece noaptea dintre ani la Văliug.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157689477610081″]