George Simion: Nu mi-a plăcut ce am văzut în Reșița!

george simion aur

Liderul AUR este revoltat că Reșița nu mai exportă oțel de calitate și motoare navale în toată lumea, ci sclavi în țările dezvoltate ale Europei!

George Simion a ajuns cu caravana care strânge semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis și în Caraș-Severin, fiind prezent ieri în Caransebeș, Reșița și Bocșa. Înainte să anunțe că suficienți români vor semna pentru plecarea lui Iohannis de la Palatul Cotroceni și că alegerile parlamentare nu vor avea loc în 2024, ci mult mai devreme, deoarece actuala coaliție de guvernare nu va mai rezista mult, parlamentarul AUR a vorbit despre Reșița și Caraș-Severin. „Am mers un pic cu mașina prin Reșița. Nu mi-a plăcut ce am văzut! Imaginea combinatului de aici e grăitoare. Am trimis fier de la Reșița în toată Europa, vagoane de tren, am ajuns să trimitem astăzi forță de muncă ieftină, adică să fim slugi. Au vândut siderurgia! Să-l dăm jos pe primul turist al țării! Să nu mai așteptăm până în 2024, facem alegeri anticipate!”, le-am spus Simion celor prezenți în Parcul Tricolorului din Reșița.

Copreședintele AUR așteaptă mai multă emulație în jurul filialei județene din Caraș-Severin, deschiderea mai multor organizații locale și un număr mult mai mare de membri. Letiția Aman, coordonatorul AUR Caraș-Severin, a anunțat la rândul său că mai mulți oameni importanți ai județului s-au alăturat formațiunii, dându-i exemplu pe profesorii universitari Ion Vela și Tiberiu Mănescu.

banner 970 x 250