George Simion: Noul spital județean de la Reșița nu se face! Caraș-Severinul e uitat!

george simion
untitled design set 970x90 px

Liderul AUR anunță că județul Caraș-Severin nu va primi niciodată finanțare pentru un nou spital județean, deși Primăria Reșița a emis deja autorizația de construire!

Afirmațiile lui Simion nu-i bagă în fibrilații pe inițiatorii proiectului și asta pentru că președintele AUR ar fi interpretat eronat ceea ce i-a relatat șeful Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, zilele trecute, în avionul care-i aducea de la București la Timișoara.

Ce nu poate să spună domnul doctor Paul Purea, dar pot să spun eu, pentru că am mers cu persoane importante din acest județ în același avion, este că județul Caraș-Severin nu va primi niciodată finanțare pentru un asemenea proiect. Știu bine că se fac încercări, dar avem niște părți din țară care sunt uitate, iar Caraș-Severinul este una dintre ele”, a spus George Simion, în cadrul conferinței de presă susținută, la finalul săptămânii, la Reșița.

Întrebat fiind cât de sigură este informația, Simion a explicat că discuția pe tema noului spital județean a fost purtată cu președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Contactat de expressdebanat.ro, Romeo Dunca a confirmat întâlnirea din avion cu liderul AUR și discuția avută cu acesta. Dunca spune că, deși nu s-a identificat până în prezent sursa de finanțare pentru proiectul noului spital județean, asta nu înseamnă că nu se va găsi.

Am fost zilele trecute la București tocmai pentru a găsi o sursă de finanțare pentru acest proiect. Și, da, m-am întâlnit în avion cu domnul Simion. Am discutat amical și i-am povestit despre încercările noastre de a construi un nou spital la Reșița. Momentan nu am găsit o sursă de finanțare, dar nu stăm degeaba și continuăm să căutăm cele mai bune soluții pentru construirea acestui spital, de care reșițenii și cărășenii au nevoie. Eu nu am spus că nu se mai face, eu sunt sigur că îl vom face!”, a comentat Romeo Dunca.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/