George Simion le-a declarat război baronilor PSD din Timiș și Caraș-Severin!

george simion aur
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Liderul AUR l-a ironizat încă o dată pe președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, în timp ce pe Sorin Grindeanu l-a acuzat că e securist!

George Simion a afirmat aseară, la Reșița, că pentru Banat e o mare rușine să aibă reprezentanți la nivel național cum sunt cei de acum. „România se împrumută cu încă 4 miliarde de euro și nimeni nu zice nimic. În timp ce președintele bănățean Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților, are parte de o vilă de protocol. Numărul 2 în PSD e Sorin Grindeanu. În 1989 oamenii au ieșit în stradă tocmai ca să scape de eșaloanele 2 și 3 din Partidul Comunist Român, de ceea ce era atunci domnul Coman în Timiș. Acum au parte de Sorin Grindeanu, care e același securist notoriu și om al sistemului, care nu îi reprezintă cu nimic pe cetățenii acestor meleaguri. Aș putea continua cu domnul Mocioalcă, numit la Curtea de Conturi, pentru că are abilități speciale în domeniu. Cum avea și domnul Bădălău.”, a declarat liderul AUR.

1000x100 (4)

Aliatul lui Simion, republicanul Marian Cucșa, a vorbit la rândul său despre războiul declarat de alianța AUR baronilor locali din Timiș și Caraș-Severin. „Românii nu se vor mai lăsa prostiți de PSD și PNL și îi vom bate și în Caraș-Severin, și în Timișoara, și în toată țara!”, a spus Cucșa. „În Caraș-Severin, ținta mea preferată e clanul Mocioalcă!”, a adăugat Simion.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/