George Simion, la Timișoara: În loc de educație sexuală în școli, mai bine ca elevii să citească din Scriptură

51820632487 016816e3e6 c

George Simion, co-președintele AUR, a declarat, sâmbătă, la Timișoara, că preferă ca elevii să citească din Biblie măcar o dată pe săptămână, în loc să aibă parte de educație sexuală în școli, „care să-i învețe fel de fel de aberații”. Simion a mai precizat că sexul poate fi doar de două feluri: feminin și masculin.

George Simion nu este de acord cu introducerea educației sexuale în școli. Astfel, co-președintele AUR a declarat, sâmbătă, la Timișoara, în cadrul unei conferințe de presă, că elevilor le-ar fi mai util să citească din Biblie o dată pe săptămână, în loc să învețe despre sex la cursuri.

Decât o așa-zisă educație sexuală care să învețe copiii noștri fel de fel de aberații, m-aș bucura ca tânăra generație să citească măcar o dată pe săptămână din Sfânta Scriptură. Asta este poziția AUR, este o poziție unică în spațiul românesc, pe care o susținem. Avem o doctrină conservatoare în spate. Poate nu este cel mai bun fel de a vedea lucrurile, dar avem dreptul de a exista, de a ne exprima”, a afirmat George Simion.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

De asemenea, co-președintele AUR a precizat că, din punctul său de vedere, sexul poate fi doar de două tipuri: masculin și feminin.

Sexul poate să fie de două feluri: masculigeorge n și feminin. Nu poți să reinventezi biologia. Asta este poziția noastră pe care ne-o asumăm. Nu vreau să ne fie puse în cârcă alte poziții care nu există la nivelul partidului AUR, pentru că ne-au fost puse astfel de chestiuni în cârcă, și legături cu diferite mișcări din istorie sau diferite mișcări politice mai recente. AUR s-a născut pe 1 decembrie 2019 în cetatea Marii Uniri, la Alba Iulia, și ideologia AUR este cât se poate de publică și cât se poate de susținută prin pozițiile pe care le avem”, a declarat George Simion.

banner 970 x 250