Gentlemen’s Poker Club e prezent și în București

featured image

Fanii pokerului din țara noastră beneficiază de o nouă locație în care se pot juca în deplină legalitate. Prezent de ani buni în Timișoara, Gentlemen’s Poker Club a deschis, din luna noiembrie, o locație și în București.

În ultimii 9 ani, Gentlemen’s Poker Club a devenit unul dintre cele mai apreciate locuri din România în care mii de oameni au practicat acest joc în deplină legalitate. Astfel, extinderea către o nouă locație, în capitala României, nu a surprins foarte tare.

Conform staff-ului administrativ, Gentlemen’s Club își propune să fie o destinație de top atât pentru jucătorii mai experimentați, dar și pentru cei care abia descoperă tainele pokerului. În aceste condiții, partidele de cash au mize pornind de la 1/3 lei și 100 lei de buy-in, pentru a fi accesibile tuturor, indiferent de bugetul pe care sunt dispuși să îl aloce.

 Ce turnee sunt disponibile la Gentlemen’s Poker Club București

Pe lângă partidele cash, la Gentlemen’s Poker Club sunt disponibile și numeroase turnee de poker. Zilnic se dispută un Daily Event cu 3.000 RON GTD. Iar luna decembrie vine cu multe surprize pentru pasionații de poker. Spre exemplu, între 13 și 18 decembrie se va disputa un Mega Freeroll fără taxă de participare, cu 100.000 RON GTD. Iar între 26 și 30 decembrie este programat Ace Billions, cu 200.000 RON GTD și 500 RON buy-in. În plus, pe 9 și 10 decembrie va avea loc ACE Friday, cu 40.000 RON GTD și un buy-in de 450 RON.

Pe lângă numeroasele turnee de poker și posibilitatea de a juca partide cash, cei care vor călca pragul Gentlemen’s Poker Club București vor găsi aici și o sală cu sloturi care beneficiază și de jackpot-uri progresive, dar și Happy-Hours. În plus, pentru ca scopul să rămână tot timpul distracția, aici este creat și un spațiu de socializare.

În total, la Gentlemen’s Poker Club sunt disponibile 27 de mese de poker, 21 de sloturi, o ruletă electronică de 5 posturi, acces la pariuri sportive și un bar.

Ce adresă are Gentlemen’s Poker Club București?

Gentelmen’s Poker Club se află în incinta Magazinului Cocor, pe bulevardul I.C. Brătianu, nr 29-33. Este o locație de top, în centrul Capitalei, care beneficiază și de un program non stop, în așa fel încât cei pasionați să se poată distra indiferent de oră.

foto magazin cocor

Cât privește parcarea, aceasta nu este o problemă. E disponibilă parcarea de la magazinul COCOR, la care tariful este de 25 de lei pe zi. Iar cei care vin cu o mașină electrică o pot încărca în incinta parcării.

Locația din Timișoara s-a deschis în 2013

Clubul de poker din Timișoara este unul dintre cele mai cunoscute din țara noastră. A fost inaugurat în 2013 și se află la kilometrul zero din Timișoara, în incinta hotelului Continental. Ambele încăperi au fost renovate în 2022, într-un stil modern și elegant, pentru o atmosferă cât mai plăcută pentru jucători.

hotel continental timisoara

Cei pasionați au aici la dispoziție 8 mese de joc, dar dacă situația o cere este deschisă și sala mare, în care se află minim 15 mese. La acest club de poker au fost organizate numeroase turnee de top în ultimii ani, iar clienții beneficiază și de prețuri preferențiale, inclusiv acces la SPA, piscină interioară, sală de fitness și restaurant.

Organizarea acestor turnee a avut un impact pozitiv și asupra economiei, întrucât cei care au venit din alte orașe sau țări au plătit bani pentru cazare, restaurante și alte cumpărături, ceea ce a adus un plus. Și în 2023 sunt așteptate multe turnee organizate în acest club din Timișoara.