GEAS IV Caransebeș locul perfect pentru relaxare și cazare în condiții de igienă sporite

În plină pandemie lanțul hotelier GEAS din Caransebeș rezistă pe piața HoReCa din România. GEAS IV este unul dintre cele mai moderne hoteluri din Caransebeș și singurul care dispune de piscină în interiorul locației, o locație ideală pentru evadarea din cotidian.

GEAS activează în domeniul serviciilor de cazare de foarte mulți ani, hotelul GEAS IV fiind deschis încă din anul 2009 și a rezistat cu brio și perioadei de pandemie care și-a lăsat puternic amprenta pe întreg segmentul HoReCa.

„Aflat la fel ca și primele două hoteluri în Caransebeș, în zona centrală a orașului, hotelul de trei stele, oferă servicii de cazare, iar acum în pandemie serviciile sunt și mai complexe, iar condițiile de igienă sporite. Dacă lucrurile vor reveni cât mai curând la normal, așa cum așteptăm cu toții, cei din acest domeniu, hotelierii vor oferi meniuri variate în restaurantul propriu, opțiuni pentru relaxare, astfel încât piscina de la parterul hotelului, saunele, dar și crama aflată la subsolul hotelului pot oferi remediul perfect pentru o stare de bine”, spune Adrian Simescu, administratorul hotelului.

Unitatea hotelieră dispune de 16 camere duble, un apartament, 50 de locuri în cramă și foarte multe facilități de care se poate profita la maxim atunci când lucrurile vor reveni la normal. Până atunci sunt respectare toate măsurile de igienă pentru prevenirea infectării cu noului coronavirus la cazare, administratorul asigurând clienții de seriozitate, dar și de o doză sporită de optimism în ceea ce privește depășirea cu brio a situației actuale.

Hotel restaurant GeAS IV *** din Caransebeș pune la dispoziție 16 camere duble, un apartament, restaurant cu 100 locuri, cramă 50 locuri, piscină, saună, bar de zi, grup sanitar propriu, TV, cablu TV, frigider, bar, telefon, internet. Toate informații suplimentare legate de GeASIV, situat pe Str. N. Balcescu, nr. 59, din Caransebeș se pot obține la numărul de telefon:

Tel.Fix: +40 255-511637, +40 255-516898
Tel. Mobil: +40 744-636.166