Gaz pentru comunele Forotic și Doclin! „S-a lucrat în slujba comunității și nu a partidului”

După ce la finele anului trecut administrațiile locale din Forotic și Doclin au bătut palma pentru aducerea gazului în comunitățile lor, lucrând împreună la documentațiile necesare pentru implementarea investiției, primarul Alexandru Sporea anunță acum că s-a trecut la următoarea etapă.

Am depus cererea de finanțare pe Programul Național de Investiții «Anghel Saligny» pentru înființarea serviciului de distribuție gaze naturale, cu rețele inteligente în comunele Forotic și Doclin, în valoare de 60.000.000 de lei. Acesta proiect de suflet, împreună cu cel de modernizare a drumului județean și cu cel de apă și canalizare vor crește considerabil nivelul de trai al cetățenilor și al investitorilor din Forotic.”, spune primarul Alexandru Sporea.

1000x100 casa brutarului

Sporea a ținut să-i mulțumească și colegului Dănuț Oană, primarul comunei Doclin, alături de care a muncit cot la cot pentru implementarea proiectului. „Pentru acest proiect am muncit încă de la finele anului 2020. La prima întâlnire am fost șase comune interesate și, din diferite motive pe care numai dânșii le știu, am rămas numai Forotic și Doclin. Îi mulțumesc partenerului meu pentru seriozitatea cu care a tratat proiectul, în ciuda faptului că afilierea politică este diferită. S-a lucrat în slujba comunității și nu a partidului!”, a punctat primarul din Forotic.