Gaz pentru comunele Dognecea și Ocna de Fier!

Printr-un proiect comun, administrațiile locale din Dognecea și Ocna de Fier fac demersurile necesare pentru a aduce gazul în casele localnicilor. Primarul Remus Rof anunță că s-a obținut avizul și soluția tehnică de racordare la rețeaua de gaze naturale.

Administrația locală din Dognecea vine cu vești bune la început de an. Proiectul privind alimentarea cu gaze naturale a comunei prinde contur de la o zi la alta. „Stăm foarte bine cu proiectul, suntem în stare avansată de a finaliza întreaga documentație, avem certificatul de urbanism și avizele necesare. Avem și soluția dată de cei de la Gaz, ne putem alimenta de la Bocșa.”, a explicat primarul comunei Dognecea, Remus Rof.

Pentru a-și spori șansele și a-și vedea visul împlinit, acela de a crea și la sat condiții similare cu cele de la oraș prin racordarea gospodăriilor la rețeaua de gaze naturale, primăriile Dognecea și Ocna de Fier s-au asociat, urmând să depună împreună un proiect în vederea accesării fondurilor necesare implementării investiției.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Așteptăm măsura pe care putem depune proiectul împreună cu Primăria Ocna de Fier. Ne gândim la Planul Național de Redresare și Reziliență, dar vom urmări și alte programe cu finanțare europeană. E important să avem documentația pusă la punct, pentru ca în momentul în care se vor deschide noile linii de finanțare să avem totul pregătit!”, a punctat Rof.

banner 970 x 250