Gata cu noroiul pe mai multe străzi din Dumbrăvița. Se pregătește o investiție uriașă

modernizare strazi

Vești bune pentru numeroși locuitori din comuna Dumbrăvița. Primăria a lansat o licitație de 1,2 milioane de euro cu scopul de a moderniza un număr de unsprezece străzi. Este vorba de artere care nu au văzut asfaltul până acum și nu sunt iluminate public. „Acest proiect de infrastructură devine cel mai complex din istoria Dumbrăviței”, a precizat primarul Horia Bugarin.

Primăria Dumbrăvița a lansat, în urmă cu câteva zile, o licitație publică în valoare de 1,2 milioane de euro cu scopul modernizării mai multor străzi din localitatea aflată lângă Timișoara. Concret, un număr de unsprezece străzi din cea mai bogată comună din România vor vedea asfaltul pentru prima oară. Este vorba de străzile Rodiei, Arinului (tr.), Brad, Socului, Oxigen, Graz, Constantin cel Mare, Trandafirilor, Torda, Modena și Freziei.

Cu o finanțare integrală din bugetul local, de aproximativ șapte milioane de lei, acest proiect de infrastructură devine cel mai complex din istoria Dumbrăviței. Pe lângă asfaltare și preluarea apelor pluviale, în cadrul aceleiași lucrări vor fi îngropate liniile de curent și de telecomunicații, se va instala iluminat public, se vor amenaja trecerile de pietoni supraînălțate, trotuarele și spațiile verzi și se vor planta copaci”, a explicat Horia Bugarin, primarul comunei Dumbrăvița.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Mai precis, valoarea contractului pentru „Modernizarea drumurilor de interes local în comuna Dumbrăvița” este estimată la 6,2 milioane de lei, cu TVA inclus, adică aproximativ 1,2 milioane de euro. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 18 februarie, la ora 15.00.

 

banner 970 x 250