Garantat, Andra Stroe, candidatul PNL pentru Primăria Caransebeș!

andra plesa candidat primaria caransebes 2024
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Andra Stroe poate profita de bătălia internă din PSD Caransebeș și să-și adjudece în 2024 fotoliul de primar!

Liberalii cu aspirații de primar al Caransebeșului și-au măsurat șansele în nu mai puțin de 3 sondaje de opinie. După corelarea rezultatelor nu s-a detașat niciunul dintre ei. Au rămas în schimb în competiție doar trei: Andra Stroe, Marius Isac și Andrei Ungur. Marius Isac are astăzi pe masa Biroului Politic Județean PNL Caraș-Severin propunere de excludere din partid și e mai nou variantă de candidat pentru PSD. Ca atare, rămân în calcul doar Andra Stroe și Andrei Ungur. Despre actuala vicepreședintă a Ariilor Protejate se spunea că e mai puțin interesată de o nouă candidatură la Primăria Caransebeș și asta pentru că urmează să devină mămică, iar Bucureștiul îi priește și ei, și soțului Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL. Astfel, Andrei Ungur ar fi rămas unica variantă a liberalilor. Numai că președintele PNL Caransebeș demontează un astfel de scenariu.

„Eu pot să vă garantez că Andra, dacă va sta suficient de bine încât să poată câștiga Primăria Caransebeș, va intra în această cursă. Urmează să mai facem un sondaj, probabil spre sfârșitul anului sau la începutul anului viitor, unde să măsurăm și altceva decât potențialul candidat. Pe lângă noi doi poate că și altcineva din PNL Caransebeș dorește să participe la acest sondaj.”, a spus Andrei Ungur la Express Live.

Liderul PNL Caransebeș e convins că Felix Borcean poate fi învins în scrutinul din 2024, indiferent dacă va fi candidatul PSD, al altui partid și cu atât mai mult dacă își va asuma o candidatură din postura de independent. „Eu cred că Felix poate pierde. Dacă Marius Isac nu ar fi crezut că poate să câștige, Arin Ispas la fel, nu cred că ar fi făcut pasul spre alte partide. Probabil că au simțit faptul că Felix poate fi bătut. Eu cred că Felix e de bătut în 2024!”, a mai spus Ungur.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/