FOTO Un tânăr beat de 16 ani s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 16 ani, beat mort, a avut tupeul să urce la volanul unei mașini, alături de alți cinci prieteni ai săi. Din cauza vitezei excesive, dar și a lipsei de experiență, s-a răsturnat cu mașina și a avariat un autoturism parcat pe maginea drumului.

Accidentul a avut loc aseară, pe Calea Caransebeșului din Reșița. Potrivit polițiștilor, tânărul de 16 ani s-a urcat la volan, fără să stea prea mult pe gânduri. „Din fericire, o singură persoană a fost rănită ușor, însă împrejurările în care s-a produs accidentul ar trebui să ne dea de gândit. Pe lângă faptul că așa zisul șofer era minor, acesta se afla și sub influența băuturilor alcoolice”, a spus Dinu Nicorici, din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție al IPJ Caraș-Severin.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631718682209″]

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat peste 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Minorul va ajunge în fața instanței, care îi va decide soarta.

Reamintim că în urmă cu aproape două săptămâni, în aceeaşi zonă, un șofer de TIR a uitat să tragă frâna de mână, iar autoutilitara a luat-o la vale fără conducător auto. TIR-ul a produs pagube de sute de mii de lei, după ce a avariat mai mulți stâlpi Electrica și patru mașini. Nicio persoană nu a fost rănită.

banner 1000 x 100 hd