Soarele s-a dat în spectacol

Timp de două zile, oraşul de pe malul Dunării a îmbrăcat haine de sărbătoare. Mii de oameni au petrecut până târziu în noapte cu muzică bună, bere rece, mititei şi peşte la grătar.

În ciuda problemelor de natură financiară, Primăria Moldova Nouă şi Consiliul Local au reuşit să organizeze o petrecere mai mult decât reuşită. Cu mic, cu mare, toţi locuitorii oraşului dunărean s-au simţit bine, drept dovadă nu numai numărul mare al celor care au venit în faţa scenei pe care au urcat Petrică Miulescu Irimică şi alte nume importante, ci şi ora târzie la care ultimul petrecăreţ a pornit spre casă. Grătarele au sfârâit fără încetare, s-au băut zeci de butoaie cu bere, iar în horă s-au prins sute de localnici şi invitaţi. “Eu am mai cântat în trecut la Moldova Nouă şi tot timpul m-am simţit foarte bine aici. După o absenţă de câţiva ani am revenit să cânt la zilele oraşului. Îi mulţumesc domnului primar pentru invitaţie, pentru că dumnealui i se datorează prezenţa mea aici”, a declarat pentru Express de Banat, Petrică Miulescu Irimică.

 

Soarele a contribuit şi el la spectacol, asigurând un peisaj de vis înainte de căderea nopţii. Zilele oraşului Moldova Nouă de anul acesta s-au încheiat cu un superb foc de artificii.

 

“Mă bucur că a ieşit totul bine. Cu un buget redus am reuşit să organizăm ceva frumos, am văzut că lumea s-a simţit bine. A fost multă distracţie, multă veselie, oamenii au mai uitat de griji şi au profitat de cele două zile de sărbătoare”, Matei Lupu, primarul oraşului Moldova Nouă