GALERIE FOTO: Se lucrează la borduri!

Vremea de afară favorizează sporul muncitorilor în procesul de reabilitare al drumurilor din oraș. Astăzi se lucra cu spor la amplasarea de noi borduri pe Bulevardul Republicii.

Pentru că norii s-au adunat pe cer și vremea caniculară din ultimele zile a părăsit astăzi atmosfera, muncitorii s-au pus pe treabă și lucrează cu spor pentru un oraș mai frumos. Reabilitarea drumurilor continuă cu înlocuirea bordurilor în altă zonă a Reșiței, și anume Bulevardul Republicii, zona Victoria – Renk.

Sunt în total 13  kilometri de borduri, valoarea totală a proiectului fiind de peste 6 milioane de lei cu TVA inclus. Proiect din care fac parte și reabilitarea carosabilului, executare de parcaje cu refacerea fundațiilor, ridicare la cotă a căminelor și gurilor de scurgere, reabilitarea trotuarelor, refacerea marcajelor rutiere și piste noi pentru bicicliști. Întreg proiectul ar trebui să fie finalizat până la data de 15 august, cu condiția să fie vremea favorabilă”, declară purtătorul de cuvânt al primăriei Reșița, Ildiko Szendrei.

Ce au de spus reșițenii:

Mă bucur foarte mult că se lucrează la borduri, chiar dacă e gălăgie și praf, măcar știm că va ieși ceva frumos”, a declarat un reșițean.

Dar nu toată lumea apreciază gălăgia din oraș, deși este pentru îmbunățățirea imaginii Reșiței: „E prea multă harababură, nu se circulă bine, se lucrează încet, dar măcar am văzut în alte zone și arată foarte frumos cu bordurile noi”, povestește o mămică reșițeancă.