Scapăm de trotuarele sparte şi gropile din asfalt!

Odată cu instalarea sezonului de primăvară, în municipiul de pe Bârzava continuă lucrările de refacere a carosabilului şi a trotuarelor, lucrări demarate în toamna anului trecut. Acestea se desfăşoară pe mai multe străzi ale oraşului în acelaşi timp, astfel că, finalizarea lor nu poate întârzia prea mult.

 

Reşiţa se prezintă în aceste zile sub forma unui imens şantier. Chiar dacă circulaţia este restricţionată în anumite zone, praful se ridică mai tare ca niciodată, iar zgomotul este şi el foarte supărător, reşiţenii înţeleg că doar aşa pot scăpa de craterele din asfalt şi de trotuarele crăpate şi pline de denivelări. Aspectul s-a schimbat radical în cartierele în care au fost finalizate deja lucrările de modernizare şi reabilitare a străzilor şi a zonelor pietonale. Îmbucurător este şi faptul că, din acest an, Reşiţa va intra în rândul oraşelor civilizate şi datorită pistelor pentru biciclişti.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

“Se efectuează lucrări de modernizare pe bulevardul A.I. Cuza, pe I.L. Caragiale şi pe Strada Spitalului. Se refac trotuarele, se schimbă bordurile, se fac piste pentru biciclete şi rampe pentru persoanele cu handicap. Lucrările se desfăşoară în mai multe zone ale oraşului şi vor continua până în momentul finalizării lor, aşa cum sunt prevăzute în proiectele Primăriei”, a precizat Marius Bălean, reprezentantul administraţiei locale.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629253218726″]

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/