La Moldova Nouă s-a petrecut până la miezul nopţii!

Zilele oraşului de pe malul Dunării au început ieri, de Sfânta Maria, dar continuă şi astăzi, într-o atmosferă întreţinută de artişti de marcă din România şi Serbia.

Câteva mii de oameni au petrecut şi s-au distrat de ieri după-amiază până târziu în noapte la Zilele oraşului Moldova Nouă, iar astăzi o vor lua de la capăt. Au şi de ce, pentru că Primăria şi Consiliul Local au avut grijă ca anul acesta oamenii să mai uite de grijile cotidiene. Atât cei mici, cât şi cei mari, cu toţii s-au bucurat de linghişpir, de trenuleţ, de mici, bere şi muzică bună, de la noi şi de peste Dunăre. Dacă sărbătoarea a fost deschisă de parada şalupelor de la Poliţia de Frontieră şi mai multe trupe de dans din oraş şi împrejurimi, odată cu superbul apus de soare a început o petrecere în adevăratul sens al cuvântului. La un moment dat, oamenii nu au mai rezistat la mese şi au încins o horă în care s-au prins câteva sute de persoane. S-au băut mii de halbe de bere, s-au mâncat şi mai multe mii de mititei şi asta doar în prima seară. Invitaţia este valabilă şi azi, când locuitorii oraşului sunt aşteptaţi din nou la distracţie.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631091547718″]

leader board 728 x 90 px

Ancuţa Fleşariu, Petrică Pavlovici, Anca Domniţa, Ilia Constantinovici, Angelica Flutur şi Petrică Miulescu – Irimică, Radişa Uroşevici, Bambino, Novica Georgevici – Cule, şi Nevena Georgevici sunt doar câţiva dintre cei care au urcat pe scenă aseară sau o vor face asatăzi.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631091728158″]