FOTO: Caransebeșul nu a uitat de Crăciun. Oameni de zăpadă, ursuleți și pomi luminați, în orașul gugulanilor

Ca de fiecare dată înainte de sărbătorile de iarnă și cu ocazia acestora, primăriile localităților de pe raza întregului județ se iau la întrecere care are cel mai frumos împodobit oraș. Caransebeșul, cochet ca de obicei, își etalează luminile festive în așteptarea sărbătorilor.

Lumini și luminițe fac deliciul gugulanilor de la cei mai mari la prichindei. Aproape seară de seară, caransebeșenii se plimbă prin centrul orașului și se bucură de atmosfera festivă. Odată cu zăpezile de săptămâna trecută și cu cele anunțate pentru sfârșitul acestei săptămâni, decorațiile de Crăciun  conturează în orașe un aer de poveste.

Caransebeșul împodobit se bucură de aprecierea locuitorilor care consideră că an de an orașul lor este pe primul loc în topul celor mai frumoase orașe în prag de sărbători: „Caransebeșul este mândria noastră. Chiar e cel mai frumos oraș după părerea mea. Îmi place cum arată și anul acesta”, spune o caransebeșeancă.

Așa cum se întâmplă și în Reșița, gugulanii se pozează cu decorațiile de Crăziun pentru ca amintirea orașului de sărbători să le rămână ani la rând: „Abia aștept să dea drumul la luminițe. În fiecare an vin și pozez tot, așa pot să văd dacă s-au făcut ceva schimbări de la un an la altul și până acum am observat câte un element nou iarnă de iarnă”, povestește entuziasmat un gugulan.

Indiferent de locul în top, orașele din Caraș-Severin știu cum să-l aștepte pe Moș Crăciun. Dacă zăpada va reveni pentru zilele de Crăciun, atunci peisajul atât de prezentat în filmele specifice sărbătorilor de iarnă nu va mai părea așa de ireal.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632240731841″]

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/