FOTO: Ciocnirea dintre civilizații la Serbările Cetății!

Parcul Teiuș a devenit câmp de luptă în cea de-a treia zi a Serbărilor Cetății. Caii au nechezat, cavalerii au tras cu săgeți și s-a lăsat cu clinchet de săbii.

Cavalerii cetății gugulanilor au încins spiritele din Parcul Teiuș cu săbii, săgeți, și cai ce au sărit prin flăcări, demonstrând antrenament și stăpânire de sine. Cei cinci călăreți au trecut cu măiestrie peste momentele stabilite în spectacol, iar luptele au trimis spectatorii într-un trecut medieval.

Întreaga scenă, cu domnițe care ocroteau cortul, cu luptători care debordau de energie și cu săgețile care zburau peste tot, a fost parcă o punte peste secole, desprinzând publicul de prezent și reînviind timpuri apuse, dar spectaculoase. Spectacolul s-a încheiat în aplauzele tuturor celor adunați la cetate pentru a urmări cu sufletul la gură fiecare exercițiu.

Ultima zi din serbări aduce alte surprize. Cei care se perindă astăzi prin Parcul Teiuș vor avea parte de un show adevărat sub semnătura artistului Horia Brenciu alături de formația sa.