Future of Youth – eveniment util pentru viitorul tinerilor reșițeni

group of cheerful students talking while walking outdoors after the lecture.
publicitate si promovare in ziar

Diverse ateliere despre sănătate fizică și mintală, despre digitalizare, leadership sau ecologizare vor fi susținute la final de săptămână la Centrul Universitar UBB Reșița.

Casa de Cultură a Studenţilor Reşiţa, împreună cu partenerii săi – Asociația „For Life”, Centrul Universitar „Babeş Bolyai” Reşiţa, Liga Studenţilor UBB Reşiţa și Muzeul Cineastului Amator – organizează sâmbătă, 17 iunie, „FUTURE OF YOUTH”.

Evenimentul se va desfășura în incinta Centrului Universitar „Babeș Bolyai” din Reșița, începând cu ora 11.00. În cadrul acestuia se vor desfășura o serie de ateliere și workshopuri interactive concepute pentru a stimula curiozitatea, gândirea critică și creativitatea tinerilor.

Dintre activitățile pregătite în cadrul acestei manifestări se regăsesc următoarele ateliere și workshopuri:

  • Atelier de Programare/Digitalizare – destinat celor interesați de tehnologia digitală, unde vor putea învăța bazele utilizării unei imprimante 3D și cum să creeze propriile modele în programele software dedicate/pe parte teoretică vor avea parte de un tur ghidat al Muzeului Jocurilor Video, alături de o istorie a jocurilor video de-a lungul timpului.
  • Workshop de Antreprenoriat/Mentorship – un atelier interactiv destinat celor care își doresc să-și dezvolte propriul proiect sau afacere. Participanții vor învăța cum să își transforme ideile într-un plan de afaceri solid.
  • Atelier de Dezvoltare Personală – îmbunătățirea abilităților de comunicare și leadership, gestionarea stresului, prevenția burnoutului și îmbunătățirea încrederii în sine.
  • Workshop de Artă și Creativitate – o oportunitate pentru tineri să-și exploreze și să-și exprime latura artistică, fie prin pictură, desen, sculptură sau alte forme de artă.
  • Atelier dedicat Ecologiei și Sustenabilității – își propune să sensibilizeze tinerii în privința problemei schimbărilor climatice și să le prezinte metode prin care pot contribui la un viitor mai durabil.
  • Workshop dedicat Sănătății și Bunăstării – un atelier destinat să educe tinerii despre importanța sănătății mentale și fizice și cum să își îngrijească starea de bine în viața de zi cu zi.

Aceste activități sunt menite să-i ajute pe tineri să dezvolte abilități utile pentru viitor, să-și îmbogățească cunoștințele și să interacționeze cu colegi și profesioniști din diverse domenii.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01