Furtuna a făcut prăpăd și în Caraș-Severin! Mii de gospodării au rămas fără curent!

copac cazut
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Furtuna de scurtă durată de noaptea trecută a făcut ravagii și în Caraș-Severin. Mai mulți copaci au fost puși la pământ, iar mii de gospodării din județ au rămas fără energie electrică.

Codul portocaliu emis azi-noapte le-a dat de furcă pompierilor militari și voluntari. Aceștia au intervenit în 6 zone diferite pentru degajarea unor copaci căzuți: doi în municipiul Reșița, dintre care unul a avariat un autoturism, respectiv pe DN58A Fârliug-Scăiuș, DN68 Oțelu Roșu-Glimboca, DJ 581 Reșița-Lupac și DJ582 Reșița-Cuptoare. Mai multe bucăți de tablă din acoperiș au căzut în curtea Spitalului Orășenesc Oțelu Roșu, iar în Șoșdea anexa unei locuințe a luat foc, cel mai probabil după ce a fost lovită de un trăsnet.

În Reșița, în urma furtunii, au fost afectate mai multe rețele de cablu internet/TV și de alimentare cu energie electrică.

promovare banner maxagro Muzeul TM

La nivelul județului, potrivit operatorului de distribuție energie electrică, sunt înregistrate avarii pe 15 linii, fiind nealimentați circa 7.000 de abonați din mai multe zone ale județului (zona Munții Semenic, zona Băile Herculane, zona Oțelu Roșu, zona Reșița, zona Caransebeș și zona Bocșa).

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/