Fumau etnobotanice pe stradă, în mijlocul zilei, în Timișoara

etno

Mai multe persoane au fost prinse, în ultima perioadă, în timp ce fumau etnobotanice pe stradă, în Timișoara. Ultimele, duminică după masa, pe bulevardul Dragalina.

Bărbații prinși recent au încercat să scape de substanțele ilegale, dar tot au ajuns pe mână polițiștilor. Au și recunoscut că le-au cumpărat din apropiere, de pe strada Pop de Băsești.

„Polițiștii locali aflați în patrulare în cursul zilei de ieri, în jurul orei 14, au observat pe Bdul General Dragalina, în fața unui hostel din zonă, un grup de patru persoane care, la observarea patrulei, au devenit agitate, având un comportament suspect. De altfel, unul dintre cei patru a aruncat precipitat pe jos resturile unei țigarete. Polițiștii locali au trecut la identificarea acestora, stabilind că au vârste de 28, 29, 20 și 53 de ani și sunt din Vinga-Arad și Timișoara. Tânărul de 29 de ani care a aruncat resturile de țigară pe jos a recunoscut că este vorba de substanțe din categoria celor cu proprietăți psihoactive și că le cumpărase cu puțin timp înainte de la un necunoscut, de pe strada Pop de Băsești”, a transmis Poliția Locală.

Cu câteva zile înainte, o altă persoană, de 54 de ani, cu domiciliul în Timișoara, a fost observată de polițiștii locali la intersecția străzilor 16 Decembrie 1989 cu Alexandru Odobescu, încercând să scape de un pachet în care avea țigări confecționate artizanal, care conțineau substanțe interzise.  În ambele situații, polițiștii locali au întocmit documentele pentru predarea substanțelor și preluarea cazurilor de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

banner 1000 x 100 hd