Frunzăverde: „2011 a fost un an dureros”

La cel mai recent plen al aleșilor județeni, președintele mini parlamentului cărășean, Sorin Frunzăverde a făcut câteva precizări referitoare la anul care s-a încheiat. Acesta spune că așa cum previzionează analiștii economici și 2012 se anunță ostil din punct de vedere economic, dar cu toate acestea speră să fie un an mai bun.

„2011 a fost un an dureros din punct de vedere al reducerilor salariale și al modului în care inflația a afectat pensia și, repet, chiar dacă trebuie privit acest 2012 cu prudență pentru că este un an greu, se prefigurează greu, chiar și în acest context, consider că Guvernul nostru trebuie să se gândească și să aibă în vedere, și are în vedere, încet, încet reajungerea la salarizarea de dinainte de reducerile de care am vorbit”, a spus președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde. Acesta a adăugat că decizia nu este una populistă, însă consideră că ar fi firesc după acest amplu proces de reașezare pe care l-a suportat cetățeanul român, statul să se gândească la aceste aspecte.

În ce privește anul 2012, din punct de vedere politic, acesta va fi marcat de alegerile comasate din 25 noiembrie. „Indiferent cât am încerca să spunem că nu sunt importante sau că nu trebuie să ne marcheze evoluția, ca în orice stat democratic, alegerile ne marchează și își pun amprenta asupra vieții politice. E firesc să se întâmple așa!”, a adăugat președintele forului județean.