Frumusețea se poartă și în 2022. Alege să fii regina balului!

salon 4
1000x100

Cine nu este îndrăgostit de salonul de coafură? Femeile, sursa infinită de inspirație, continuă să ne surprindă zilnic cu noi apariții în materie de coafură, care de care mai spectaculoase și în ton cu tendințele. Salon Jolie din Reșița vă propune și în acest an să puneți frumusețea pe primul loc și să vă lăsați răsfățate pe mâna profesioniștilor.

Femeia, eterna poveste! Muze pentru operele marilor artiști, suflete gingașe cărora de-a lungul timpului li s-au dedicat romane întregi, poezii și melodii. Creația Divină care a cucerit și inimile marilor creatori de modă, dar și maeștrilor din domeniul beauty.

Toate ne dorim coafuri și tunsori la modă, fiecare epocă a adus ceva nou în dezvoltarea coafurii, însă a fost întotdeauna direct dependentă de starea generală a economiei și culturii popoarelor. Cu cât cultura oamenilor era mai ridicată, gustul și nevoile acestora erau mai diverse, cu atât nivelul de coafură era mai ridicat.

Datorită cinematografiei, moda coafurilor a luat diferite forme, actrițele având un rol decisiv în trasarea trendurilor. Greta Garbo a devenit o reală sursă de inspirație pentru publicul larg în materie de coafuri, cele mai populare tunsori fiind: garcon, pătrat, koif bubuit (părul scurt cu bucle mici), foxtrot, tango și polka. Cu toate acestea, părul lung era încă la modă, acesta se purta pieptănat cu cărare şi prins într-un coc.

În prezent gusturile s-au adaptat vremurilor și ideilor, iar coafuri precum: wet look, messy hair, buclele lejere sau retro cu o notă modernă, definesc personalitatea și stilul fiecărei femei în parte.

salon 7

Dar niciodată nu poți decide fără a cere opinia unui profesionist și pentru acest lucru profesioniștii de la Salonul Jolie din Reșița, îți pot îndeplini orice capriciu, bineînțeles în funcție de forma feței, a culorii pielii și ochilor, în funcție de vârstă și textura părului.

Cu cele mai noi produse de styling, ținând cont de perioada în care ne aflăm, cu siguranță fiecare doamnă sau domnișoară își va redescoperi o altă latură a frumuseții sale, fiindcă la Salon Jolie, cu ajutorul Alinei, poți obține toate nuanțele de blond, balayage, roșcat sau negru, te poți bucura de tratamentele de păr, dar și de tunsori sau coafuri avangardiste sau clasice. Cireașa de pe tort, cea mai căutată de pe piață la ora actuală este placa de păr cu Keratină, o inovație în materie de styling și de care se pot bucura toate doamnele și domnișoarele.

salon 3

Și domnii pot alege servicii pe măsura dorințelor, fie că vorbim de o tunsoare modernă, clasică sau o stilizare a bărbii, hairstylistul Mihaela garantează un look extraordinar și pentru partea masculină.

salon 22

O atmosferă de sărbătoare completează jovialitatea acestui salon, iar fiecare clientă fidelă sau nouă se bucură de alegerea făcută la Salon Jolie!