Fritz: „Timișoara este în plină dezvoltare, așa cum nu a mai fost”

str renasterii

Primarul Dominic Fritz susține că Timișoara se află în plină dezvoltare, „așa cum nu a mai fost”, însă recunoaște că nu toți constructorii respectă regulile de curățenie.

Dominic Fritz anunță că în Timișoara sunt deschise în acest moment foarte multe șantiere.

Timișoara este în plină dezvoltare, așa cum nu a mai fost. Sunt foarte multe șantiere în oraș. Nu toate respectă regulile de curățenie. Dar situația se poate îmbunătăți. Șantier cu șantier”, a afirmat edilul-șef.

Primarul Timișoarei a făcut publică o situație de pe str. Renașterii, unde firma care furniza materialele de construcții a început să respecte regulile de curățenie după ce polițiștii locali au dat amenzi.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Pe strada Renașterii am avut un astfel de caz unde buna-credință și aplicarea amenzilor au avut rezultate. Strada a trecut în ultimii ani prin reparații la drum, reabilitarea rețelei de termoficare, reabilitări la liceul din apropiere, iar acum este singurul acces pentru un șantier al Universității de Vest pentru construcția de spații de cămin. Constructorul, inițial, a trecut cu vederea regulile privind curățenia aprobate anul trecut prin hotărâre de consiliu. În urma utilajelor care ieșeau din șantier rămâneau dâre de noroi pe toată strada. Poliția Locală l-a amendat pentru murdărirea domeniului public. Relevantă este reacția companiei care furnizează materialele și care a amenajat imediat un acces betonat și a curățat carosabilul, nu doar stropind cu apă, ci a curățat prin utilaje speciale o parte din noroi, ca să nu înfunde rețeaua de colectare a apei. E una din multele situații care mă fac încrezător că lucrând împreună putem avea un oraș curat”, a spus Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei a amintit faptul că noile reguli prevăd că fiecare șantier are nevoie de o rampă/un punct de curățare a roților pentru utilajele care ies pe străzile publice. În plus, la fiecare șantier trebuie amenajate accesele cu piatră/nisip/un material care să prevină transferul de noroi pe drumurile Timișoarei.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/