Fritz: „Timișoara devine un hub european pentru producția de biciclete și biciclete electrice”

fritz biciclete
explo 1000x200

Dominic Fritz anunță că își dorește ca Timișoara să devină un hub european pentru producția de biciclete și biciclete electrice. „Urmează să atragem și alte investiții în domeniu”, a anunțat primarul Timișoarei.

La Timișoara vor fi deschide mai multe fabrici de biciclete și biciclete electrice, în viitor. Anunțul a fost făcut de primarul Dominic Fritz, care spune că sunt șanse ca Timișoara să devină un hub european în acest domeniu.

Timișoara devine un hub european pentru producția de biciclete și biciclete electrice. În vizitele mele la SMW, fabrica asociată Decathlon, și la Corratec, noua fabrică de biciclete electrice, am discutat despre viziunea noastră comună ca Timișoara să devină un centru european în producția de biciclete și e-bikes. Datorită investițiilor pe care le fac cele două companii la Timișoara, suntem deja bine plasați pe harta europeană de producție velo și urmează să atragem și alte investiții în domeniu”, a declarat primarul Timișoarei.

Dominic Fritz spune că italienii de la SMW țintesc să asambleze un milion de biciclete doar în acest an la Timișoara, pentru magazinele Decathlon din toată Europa. De asemenea, cu fabrica de la Timișoara, germanii de la Corratec vor crește producția de biciclete electrice de la 90.000 la 400.000 de unități pe an.

Timișoara, orașul mobilității verzi și al investițiilor care mișcă toată Europa”, a conchis primarul Timișoarei.