Fritz: Terminăm pasajul Solventul în a doua parte a anului 2024

la Timisoara avanseaza lucrarile la pasajul solventul

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, crede că lucrările la pasajul Solventul, care va trece pe sub zece linii de cale ferată, vor fi finalizate în a doua parte a anului viitor. 

Au avansat lucrările la pasajul Solventul, una dintre cele mai importante investiții în infrastructura rutieră din Timișoara. Dominic Fritz este de părere că se va putea circula prin pasaj în a doua parte a anului viitor.

Înaintează lucrările pe șantierul pasajului Solventul. Se lucrează la pereții mulați pe partea cu Bogdăneștilor. Dacă totul decurge conform planului, terminăm pasajul în a doua parte a anului 2024”, a declarat edilul-șef.

1000x200 dacus 02

Pasajul Solventul este construit în continuarea străzii Bogdăneștilor și va avea patru benzi de circulație, câte două pe fiecare sens. De asemenea, pasajul va avea o lungime de 90 de metri, va trece pe sub zece linii de cale ferată, va avea linii de tramvai, dar și piste de biciclete.

Investiția se ridică la 132 de milioane de lei, cu TVA inclus, din care 43 de milioane de lei provin din programul „Anghel Saligny”, iar restul fondurilor sunt asigurate de Primăria Timișoara.

publicitate si promovare online banner maxagro