Fritz: Pregătim documentele pentru o parcare multietajată în centrul Timișoarei

parcare bega

Dominic Fritz anunță că, începând de joi, barierele parcării de la magazinul Bega au fost ridicate, astfel că Timpark va administra aceste locuri de parcare. „Între timp pregătim documentele pentru o parcare multietajată”, a precizat edilul-șef.

Începând de joi, barierele parcării de la magazinul Bega, aflat în centrul Timișoarei, au fost ridicate. Asta după ce Primăria Timișoara a recuperat acest teren în instanță, parcarea fiind utilizată de către proprietarul centrului comercial.

Au trecut mai bine de 8 ani de când parcarea de la Bega a trecut ilegal în mâini private. Am recuperat-o. Am mers până la Înalta Curte de Casație și Justiție, care ne-a dat dreptate. De dimineață barierele au fost ridicate și de azi terenul este de facto în proprietatea Timișoarei. TimPark va administra locurile de parcare cu tarif verde progresiv (începând de la 4 lei pentru prima oră). Între timp pregătim documentele pentru o parcare multietajată”, a afirmat Dominic Fritz.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Edilul-șef a precizat că Primăria Timișoara are în plan să realizeze mai multe parcări multietajate în zona centrală a orașului.

Avem mai multe proiecte pentru parcări multietajate, din care o parcare de 250 de locuri în zona centrală pe str. Nemoianu, unde vom aproba în curând indicatorii investiției. Facem pași siguri pentru creșterea numărului de locuri de parcarea din centrul Timișoarei”, a adăugat Dominic Fritz.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/