Fritz, pe urmele lui Robu! Primăria s-a apucat să taie cablurile aeriene din Timișoara

cabluri4

Dominic Fritz a luat-o pe urmele lui Nicolae Robu în ceea ce privește operațiunea „ghilotina”. Primarul Timișoarei anunță că s-a trecut la tăierea cablurilor aeriene din zona Circumvalațiunii, după ce operatorii nu au făcut demersurile necesare pentru a le muta în subteran.

Dominic Fritz a preluat operațiunea „ghilotina” de la fostul primar Nicolae Robu. Edilul-șef anunță că noaptea trecută au fost tăiate cablurile aeriene din zona Circumvalațiunii. Asta după ce operatorii nu s-au mobilizat să le mute în subteran, în ciuda insistențelor municipalității.

cabluri1

După ani de somații, gata cu haosul. Operatorii de rețele au tot promis că vor elibera stâlpii de cabluri și le vor trece în subteran. Nu s-a întâmplat nimic. Așa că, azi noapte echipele municipalității au început tăierea cablurilor aeriene. Pe toate străzile pe care tăiem există canale subterane. Nu au nicio scuză în fața clienților lor. Peste 10 km de cabluri dați jos din zona Circumvalațiunii, noaptea trecută. Pe unii stâlpi sunt și 23 de cabluri. Pentru 3-4 companii. Operatorii ne spun că nici nu mai știu care cabluri mai sunt funcționale și care nu. Unele cabluri sunt acolo de când e internet în Timișoara”, a afirmat Dominic Fritz.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Primarul Timișoarei a anunțat că vor fi tăiate cablurile aeriene și din zonele Sever Bocu și Aradului, în perioada următoare.

cabluri3

cabluri2

publicitate si promovare online banner maxagro