Fritz, atac dur la Nica: Pupă inele prin București ca să nu zboare de pe poziție

nica fritz superb

Alin Nica a fost atacat în termeni duri de către Dominic Fritz. Primarul Timișoarei susține că președintele Consiliului Județean Timiș și-ar petrece mai mult timp la București decât în instituția pe care o conduce pentru a „pupa inelele ce trebuie ca să nu zboare de pe poziția lui și să-și rezolve singur problemele”.

Dominic Fritz nu are deloc cuvinte de laudă la adresa lui Alin Nica. Primarul Timișoarei spune despre liderul CJ Timiș că și-ar petrece mai mult timpul prin București pentru a-și rezolva problemele personale, decât să se implice în activitatea instituției.

Știm foarte bine că domnul Nica petrece mai mult timp la București decât în Consiliul Județean, dar știm la fel de bine cu toții că nu o face pentru a rezolva problemele timișenilor, ci o face pentru a pupa inelele ce trebuie ca să nu zboare de pe poziția lui și de fapt să-și rezolve singur problemele. Rezultatul este că atunci când avem un partid slab reprezentat în Guvern, când avem o filială măcinată de lupte interne, nu doar că nu vedem nicio realizare majoră pentru județul Timiș (n.r. din partea PNL), ci nu vedem niciun plan clar, nicio viziune clară pentru acest județ care este, din punct de vedere economic vorbind, cel mai puternic județ din țară”, a declarat Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei a făcut și o listă a problemelor pe care Alin Nica ar trebui să le rezolve, dar nu o face, printre care se numără Castelul Huniade și lărgirea la patru benzi a drumului spre autostradă prin Giarmata.

Vorbim de drumul județean în Giarmata, vorbim de monumentul rușinii, din păcate, al incompetenței și neputinței din partea Consiliului Județean Timiș, Castelul Huniade, unde nu s-a mișcat absolut nimic și unde intrăm cu clădirea cea mai importantă a Timișoarei, cea mai veche a Timișoarei, aflată în centrul orașului, intrăm în Capitală Culturală fără niciun plan, fără nicio idee, fără nicio soluție pentru această clădire. Iar o altă clădire emblematică, Muzeul de Artă este și ea deschisă doar parțial pentru public și nu sunt clare care sunt planurile pentru a fi redeschisă”, a detaliat edilul-șef.

În final, Dominic Fritz le-a transmis celor din PNL Timiș ca atunci când nu sunt ocupați cu certurile interne, „să se mai ocupe din când în când și de problemele timișenilor și timișorenilor”.