FRF și Lagardère Travel Retail România dau startul unei colaborări de succes

frf lagardere travel retail 2
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Parteneriat strategic si de mare succes încheiat între Federația Română de Fotbal și Lagardère Travel Retail România, dedicat echipei naționale și suporterilor. Și fanii din Timișoara sunt incluși pe listă.

Federația Română de Fotbal și Lagardère Travel Retail România au semnat un parteneriat de anvergură, aducând în 22 de magazine produse ale echipei naționale de fotbal. De acum, fanii fotbalului au la dispoziție o rețea întreagă de magazine din care pot cumpăra produsele echipei naționale de fotbal.

frf lagardere travel retail 3

Echipamente complete de fotbal, tricouri, eșarfe, fulare, mingi și multe altele, îi așteaptă în magazinele Lagardère Travel Retail România de pe aeroporturile din Timișoara, București, Cluj-Napoca,  Suceava, Bacău și Iași, plus în alte magazine din București, Ploiești, Pitești, Oradea, Iași, Baia Mare, Craiova, Cluj-Napoca, Brașov, Arad, Constanța.

untitled design set 970x90 px

frf lagardere travel retail 1

Până acum, produsele puteau fi comandate online sau achiziționate fizic, din „Romania Store”, magazinul oficial al suporterilor naționalei, din Mega Mall.

untitled design set 970x90 px