Frământări în grupul USR din CL Timișoara. Nici Ana Munteanu nu mai poate

ana munteanu pleaca din usr
untitled design set 970x90 px

Ana Munteanu se declară dezamăgită de politica practicată în orașul de pe Bega și anunță că și-a dezactivat pagina publică de politician. Rămâne însă membru în CL Timișoara până la finalul mandatului. Afirmațiile USR-istei vin în contextul în care în grupul USR din Consiliul Local Timișoara sunt tot mai multe modificări, generate de demisii și de excluderi ale unor membri de partid. 

Consiliera USR Ana Munteanu a devenit celebră după ce, în martie anul trecut, a descins, însoțită de un jandarm, la sediul unui hotel din oraș unde funcționează un restaurant cu specific argentinian cu pretextul de a demasca funcționarea ilegală a localului în timpul carantinei. Ulterior, Ana Munteanu a fost suspendată din partid.

Și mai bine, la câteva luni distanță, Ana Munteanu a fost răsplătită cu un post în Consiliul Județean Timiș. Este consilierul personal al vicepreședintelui Cristian Moș.

„În 2020 am fost votați tocmai pentru că nu eram oameni politici «ca cei vechi», iar acum văd metehne de politicieni români vechi la acești «bebe politicieni» treziți în roluri pe care nu le înțeleg. (…) Poți avea super idei, poți avea super energie și entuziasm, poți inclusiv scrie super proiecte – dacă în jur te lovești de orgolii uriașe e de pomană… Și nu prea ai ce să faci, pentru că vorba aia «n-ai destule voturi!» (…) De asta am închis pagina publică, pentru că simt că trebuie să mă întorc la miza pentru care am pornit la drum. Mai sunt vreo 2 ani de mandat, din care un an e electoral. Voi continua să muncesc cum cred eu mai bine pentru comunitate din funcția de consilier local, dar să-mi fie cu iertare «politică» de baltă nu voi face. Așadar, gata cu pagina publică, mă întorc aici, în spațiul ăsta mai îngust, dar mult mai constructiv!”, a scris Ana Munteanu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Ana Munteanu, în lacrimi, după ce i s-a cerut să își dea demisia din USR în urma scandalului generat de descinderea în restaurantul Del Corso: „Motivul pentru care am venit aici: să lupt cu caracatița” 

Afirmațiile Anei Munteanu vin după ce, recent, USR Timiș a decis să îl excludă pe Andrei Meșter din partid. Meșter este și el consilier local. Va mai dura până va părăsi CL Timișoara pentru că va contesta decizia. Anterior, Vlad Boldura a demisionat din CL invocând motive personale. Ulterior, a renunțat cu totul la calitatea de membru USR.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/