FOTO/VIDEO: Horia Brenciu și trupa sa au pus pe jar publicul din Caraș-Severin!

explo 1000x200

Ediţia jubiliară a Serbărilor Cetăţii de la Caransebeş s-a încheiat duminică seară cu un spectacol excepţional, poate cel mai reuşit show văzut vreodată în Caraş-Severin.

Caransebeşenii au fost răsfăţaţi şi în acest an cu trei zile de adevărată sărbătoare, un spectacol care a avut de toate: miting aviatic, paradă de costume medievale, lupte între cavaleri, Parcul Teiuş fiind transformat în câmp de luptă, şi concerte cu artişti renumiţi. Aseară, seria spectacolelor a fost deschisă de Alina și Alessia, însă fetele doar au pregătit publicul pentru un spectacol live de înaltă ținută și profesionalism.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157635557659633″]

Punctul de maximă atracţie a fost show-ul de excepţie oferit de Horia Brenciu şi formaţia sa. Până târziu în noapte, miile de spectatori din Reșița, Caransebeș și Lugoj au cântat și au dansat alături de unul dintre cei mai titrați soliști ai momentului. Energia transmisă de acesta și trupa sa au umplut de bună dispoziție Parcul Teiuș.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157635557720163″]

Prin urmare, publicul s-a transformat într-unul plin de farmec și i-a vrăjit pe oaspeții care au bătut drum lung ca să îi încânte cu prezența. Mixurile prezentate în fața spectatorilor au dat naștere la ropote de apaluze. De la piese celebre, ce aparțin repertoriului internațional, și până la hiturile autohtone, show-ul lui Brenciu nu a dus lipsă de nimic.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157635557627256″]

Spectacolul a durat aproape două ore, timp în care publicul a rămas fără zâmbete și aplauze, oamenii declarându-se epuizați de intensitatea energiei pe care au primit-o. Cum era și firesc, după ce a coborât de pe scenă, vedeta de la ,,Vocea României” a fost luată cu asalt de fani, alături de care a făcut poze și a semnat autografe.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157635557631014″]

Seara s-a încheiat cu un spectaculos joc de artificii, prezentat de edilul-șef al municipiului, Marcel Vela. Acesta a numărat alături de spectatori anii în care au avut loc până acum Sărbătorile Cetății.

banner 970 x 250