FOTO/VIDEO: Chermeleu, la Balul “Aviatorilor”

explo 1000x200

De zece ani, elevii liceului teoretic „Traian Vuia” le oferă profesorilor și tuturor celor ce iau cu asalt Casa de Cultură a Sindicatelor „Balul aviatorilor”, acțiune ce încheie o serie demanifestări ale liceului aflat în sărbătoare.

Ca în fiecare an, elevii progresează, anul acesta balul fiind de departe cea mai incendiară ediție. Un număr de 26 de pasageri au luat startul balului, încercând să prindă un loc în avionul ce avea să decoleze spre o destinație numită bucurie, bucuria de a participa la cel mai celebru bal. Probele pregătite de cei doi piloți s-au dovedit a fi destul de complicate pentru cele 13 echipe, concurenții încercând să facă orice pentru un bilet în avionul cu pricina. Au cântat, au dansat, au jucat teatru, au răspuns la întrebări de cultură generală, stăpânindu-și cu greu emoțiile. Casa de Cultură a Sindicatelor a fost plină până la refuz, aceasta luând foc în momentul în care pe scenă și-a făcut apariția fostul elev al liceului, Andrei Chermeleu, cel care a fost prezentatorul balului în urmă cu exact zece ani.

Abia eliminat din galele live ale Vocii României, Andrei Chermeleu le-a demonstrat reșițenilor că a fost eliminat mult prea devreme din concurs. Show-ul oferit publicului i-a făcut pe cei prezenți în sală să urce pe scaunele fostului „Teatru de stat”. Andrei nu a făcut singur spectacol, pe scenă făcându-și apariția și cel mai talentat român, Adrian Tuțu, dar și cel care ține să ne aducă aminte prin piesele lui că „Dan Spătaru na murit”, Boier Bibescu.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157638629943403″]

Un moment inedit a fost oferit de alți doi elevi ai liceului, gimnaștii Florin Răducanu și Corina Grădinaru, care au trecut publicul printr-o suită de emoții.

La finalul serii, jurații au deliberat și s-au stabilit cele trei poziții câștigătoare. Tot Andrei Chermeleu a fost în centrul atenției, acesta fiind cel care a anunțat echipele ce vor lua zborul spre marea bucurie a participării la „Balul aviatorilor”.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157638630030263″]

banner 970 x 250