Fotografie aproape imperfectă la Muzeul Banatului Montan

muzeul banatului montan resita
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Fotografii Reșiței își arată măsura talentului prin lucrările reunite într-o expoziție de grup.

Creațiile sunt inedite deoarece autorii lor încearcă să treacă granițele fotografiei și să creeze universuri, povești și întrebări. Totodată, este cel mai frumos „bun venit” adresat celor care au avut curajul de a intra în lumea creației vizuale.

Pe 25 iunie, la ora 17:00, la muzeul reșițean este programat vernisajul expoziției de artă digitală și fotografie „Aproape imperfect” reunind lucrările cursanților din anii I și II de la Școala Populară de Arte și Meserii „Ion Românu” din Reșița. Artiștii expun imagini vizuale cu valoare creativă astfel imaginând povești, stârnind întrebări și lansând provocări. Fiecare cursant propune un mini proiect realizat din trei imagini sau fotografii prin care încearcă să renunțe la limitele fotografiei prin prioritizarea creației în fața observației, a imaginarului în fața documentarului. Asta face ca expoziția să fie, în bună parte, un îndemn la visare.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Despre lucrări, artiști și arta lor vor vorbi criticul de artă Ada Cruceanu, Livia Magina, managerul instituției gazdă și artistul fotograf Flavian Savescu (foto), sub îndrumarea căruia „cresc” micii fotografi.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/