FOTO: Viol şocant în Cabana „La Măria”!

Trei tineri, din Reşiţa, Apadia şi unul din judeţul Dolj, venit la muncă la Văiug, au batjocorit-o pe iubita unuia dintre ei.

Detaliile adunate de procurori sunt de-a dreptul şocante şi au condus la reţinerea de circumstanţe agravante în sarcina celor trei indivizi. În ziua de 17 septembrie a anului trecut, o tânără din Soceni s-a prezentat la Poliţie şi a reclamat faptul că a fost violată de trei bărbaţi într-o cameră din cabana „La Măria” din Văliug. Victima a povestit cum, cu o seară înainte, a fost sunată de iubitul său, Sorin Buzner, care i-a cerut să se întâlnească pentru a discuta despre relaţia în care erau implicaţi de o lună. Buzner a venit la întâlnire cu Grigore Ivaşcu, pe care fata îl cunoştea după ce avusese cu acesta o relaţie pasageră. Au plecat toţi trei spre Văliug, Ivaşcu spunându-i fetei că dacă merge cu ei va întreţine relaţii sexuale cu ea. Părea o glumă, mai ales că acesta consuma alcool.

Ajunşi la cabana „La Măria”, la amicul lor Lucian Miri, Buzner s-a retras cu fata într-o cameră. „Inculpatul a dezbrăcat-o şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale normale şi orale”, au reţinut procurorii. După „distracţie”, Buzner l-a chemat în cameră pe Ivaşcu. Acesta i-a spus fetei că va întreţine şi el relaţii sexuale cu ea, după care va urma şi „Olteanu”, adică inculpatul Miri. Victima a încercat să se îmbrace, dar Buzner i-a luat hainele şi a ieşit cu ele din cameră. Fata a vrut să fugă din cameră, moment în care a fost pălmuită şi prinsă cu mâinile de gât de Ivaşcu. „A ameninţat-o că dacă nu va întreţine relaţii sexuale cu el o va omorî”, se arată în rechizitoriu. A reuşit să scape şi să se refugieze în două rânduri în toaletă, dar a fost trasă şi târâtă de păr, lovită peste faţă şi strânsă de gât, întreţinând până la urmă acte sexuale normale şi orale şi cu Ivaşcu, la scenele fierbinţi Buzner fiind martor. Miri i-a cerut acestuia din urmă să scoată fata din cameră, dar iubitul ei i-a spus că „Ionela merită ceea ce i se întâmplă şi că poate aşa va scăpa de ea deoarece nu vroia să „aibă probleme cu soţia”.

viol valiug 2  viol valiug 3

Ivaşcu l-a strigat la un moment dat pe Miri şi i-a spus să se dezbrace pentru a întreţine amândoi relaţii sexuale cu Ionela. Iniţial, a refuzat, dar apoi a cedat tentaţiei, că despre ameninţare nu poate fi vorba, şi „a întreţinut relaţii sexuale cu partea vătămată, în timp ce Ivaşcu o ţinea de păr şi întreţinea cu aceasta relaţii sexuale orale, împotriva voinţei victimei”. Ionela a fost şi victima unui contact sexual anal, dar nu a putut preciza anchetatorilor care dintre cei trei a fost autorul. Buzner a recunoscut scenele de sex cu Ionela, dar a precizat că acestea au fost consimţite. Ivaşcu a negat însă totul, spunând că a avut relaţii sexuale cu fata cu o lună mai devreme, de bunăvoie. „După aproximativ două minute, am acceptat să întreţin relaţii sexuale normale cu Ionela, fără ca în acest interval Ionuţ şi Vasile să facă presiuni asupra mea; în toată această perioadă, Ionela a continuat să plângă”, a mărturisit Miri. Aceştia au mai afirmat în apărarea lor că Ionela ar întreţine de obicei astfel de relaţii sexuale. Totuşi, Buzner a recunoscut că „a greşit”. Acesta i-a trimis fetei mai multe SMS-uri pentru a o determina să-şi retragă plângerea de la Poliţie. „Ştiu că am greşit, dar vreau să te văd acum… Vreau să fiu lângă tine… Îmi merit soarta, dar acum îmi dau seama că de fapt mă iubeai… Am greşit, acum sunt în stare să plătesc oricât să recapăt ce-am pierdut… promit că din seara asta nu m-aş depărta niciun metru fără tine… Te rog din suflet retrage-ţi plângerea… dacă nu vrei să fim împreună îţi dau maşina şi câţi bani vrei…”, i-a scris Buzner victimei.

 

Vezi mâine în Express de Banat ce pedepse au primit violatorii!