FOTO Vaccinări împotriva noului coronavirus într-un lan cu lavandă din Timiș

A început să înflorească lavanda în județul Timiș, astfel că lanurile cu această floare sunt luate cu asalt de vizitatori. Într-o grădină cu lavandă din localitatea Fibiș sunt realizate și vaccinări împotriva noului coronavirus, în acest sfârșit de săptămână.

În localitatea Fibiș, din județul Timiș, are loc în acest sfârșit de săptămână evenimentul Zilele Recoltei Lavandei. Astfel, un lan cu lavandă din acest sat a fost luat cu asalt de numeroși vizitatori, dornici să se fotografieze în grădina de culoare mov, cu miros relaxant.

În această grădină s-a deplasat și o echipă medicală din cadrul Spitalului Militar din Timișoara, care realizează vaccinări împotriva noului coronavirus. Imunizările se efectuează cu serul Johnson&Johnson.

expres banat 1000x100 (2)
Imunizare în natură, aer curat, culori vesele, pentru o stare de spirit pozitivă. Centrul mobil de vaccinare al Spitalului Militar Timișoara își continuă misiunea și astăzi într-un cadru plin de optimism, cu iz de lavandă, în localitatea Fibiș, la 40 de kilometri de Timişoara. Cei care își vor petrece weekendul altfel – în lanul cu lavandă, în cadrul unui festival special, au posibilitatea de a se vaccina cu serul Johnson&Johnson”, a informat Spitalul Militar Timișoara.
Vaccinările în grădina cu lavandă din localitatea Fibiș au început vineri și se încheie duminică, la ora 20.00.
În cadrul evenimentului Zilele Recoltei Lavandei, vizitatorii se pot fotografia în lavandă, au parte de ateliere pentru copii, pot servi mâncare gătită la ceaun, limonadă și cafea cu aromă de lavandă și pot cumpăra produse cu lavandă.