FOTO. Tinerii reșițeni pot învăța gratuit muzică chiar de la finalistul Românii au Talent, Dean Bowman!

dean bowman nevo parudimos
po 1000x100px (3)

Asociația multiculturală „Vision of Dreams”, în parteneriat cu Asociația Nevo Parudimos și Rotary Club Reșița, a demarat programul de vară care se adresează tuturor tinerilor reșițeni pasionați de muzică.

Activitățile vizează lecții de canto coral, muzică gospel și jazz. Intenția proiectului, inițiat de profesorul de muzică Dean Bowman, finalist al concursului „Românii au talent” 2021, este de a face cursurile de muzică accesibile tuturor tinerilor reșițeni, indiferent de situația lor socio-economică.

dean bowman (2)

În acest fel, muzica va fi un instrument de incluziune socială. Asociația „Vision of dreams” va fi susținută de „Centrul de Tineret Nevo Parudimos”, iar lecțiile vor avea loc la sediul Clubului Rotary din Reșița.

dean bowman nevo parudimos 1

1000x200 dacus 02

Pentru ca aceste cursuri să ofere cât mai multe oportunități tinerilor, Clubul Rotary Reșița a contribuit cu achiziționarea unui pian electric, instrument necesar desfășurării lecțiilor și care va fi pus la dispoziția comunității.

Lecțiile vor avea loc de marți până joi, de la ora 17.00 la 19.00, la Clubul Rotary, Piața Traian Vuia Nr. 1-4, Corpul E, parter. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0737 972 023.

dean bowman (1)

Asociația Multiculturală „Visions of Dreams” este o organizație non-profit dedicată contribuției la creșterea nivelului de educație muzicală, culturală și artistică a comunităților locale și regionale, prin crearea de evenimente culturale și artistice de înaltă calitate, precum și conceperea și implementarea.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px