FOTO. Terasa Congress Hall din Iulius Town, disponibilă pentru evenimente în aer liber

Cei de la Iulius Town anunță că au amenajat terasa Iulius Congress Hall pentru evenimentele în aer liber, respectând măsurile de siguranță. Terasa a fost amenajată în ambient cu interiorul și va găzdui evenimentele restrânse organizate în contextual actual, cu maximum 50 de persoane. 

Terasa amenajată oferă servicii personalizate, amenajată în cadru natural și cu priveliște spre oraș. Organizatorii au creat și un decor pentru ședințe foto și spun că pachetul de servicii și organizare este premium. De asemenea, cei de la Iulius Town asigură transparența propriului eveniment. „Contextul s-a schimbat, dar momentele speciale rămân la fel de importante. Iulius Congress Hall a amenajat terasa generoasă și oferă acel decor de poveste, în aer liber, de care evenimentele au nevoie pentru a fi unice. Echipa de organizare este atentă la toate detalii, mai ales la măsurile de siguranță și distanțare fizică. Ambientul rafinat al sălilor de la Iulius Congress Hall s-a mutat pe terasă. Cu un design romantic, plante și flori care fac trecerea spre cadrul natural oferit de Iulius Gardens și elemente decorative care oferă intimitate, noua destinație permite organizarea unor evenimente de neuitat, adaptate contextului actual, care pune pe primul loc siguranța invitaților. Vezi cât de spectaculoasă este și imaginează-ți cum va fi evenimentul tău organizat aici!”, transmit cei de la Iulius Town.

Mai multe detalii despre pachetul de oferte și contact puteți găsi pe pagina www.iuliuscongresshall.ro, dar și pe pagina de Facebook: Iulius Congress Hall. Pentru programarea evenimentelor cu un an înainte, responsabilii au pus la dispoziție un tur virtual al celor trei săli Iulius Congres Hall, cu o capacitate maximă de până la 300 de persoane – http://bit.ly/Tur360IuliusCongressHall.