FOTO. Tânăr din Zăvoi, reținut de polițiști! A furat unelte de 10.000 de lei din case aflate în construcție!

bunuri furate (4)

Un tânăr de 22 de ani din comuna Zăvoi a fost reținut de polițiștii din Oțelu Roșu după ce a sustras mai multe bunuri din patru case aflate în construcție.

Polițiștii de la Secția 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu au reținut ieri, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani din comuna Zăvoi, bănuit de sustragerea mai multor bunuri din locuințele a patru persoane din Zăvoi.

bunuri furate (2)

Cel în cauză este bănuit că în perioada decembrie 2022 – februarie 2023 ar fi pătruns prin efracție în locuințele și casele aflate în construcție ale persoanelor vătămate, de unde ar fi sustras unelte electrice în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

bunuri furate (3)

Polițiștii au recuperat peste 90% din prejudiciul cauzat.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

 

bunuri furate (1)

UPDATE, ora 19.30

Bărbatul de 22 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, a fost arestat preventiv. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin pentru o perioadă de 30 de zile.

tmc 640