FOTO. Sute de călători la final de săptămână pe prima cale ferată montană din România

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Odată cu încălzirea vremii și trezirea naturii la viață, turiștii au luat cu asalt trenul care face legătura între Oravița și Anina pe cea mai veche linie ferată montană din România.

Circa 500 de persoane au ales, weekendul trecut, să călătorească pe unul dintre cele mai frumoase trasee din România: calea ferată Oravița-Anina. Vremea frumoasă și temperaturile frumoase i-au adus pe turiștii din diverse părți ale țării pe Valea Carașului pentru o călătorie de neuitat, după cum susțin cei de la Trainspotting Oravița – pagina de Facebook care prezintă în permanență imagini și informații despre linia ferată.

Atât sâmbătă, cât și duminică, trenul a călătorit cu cele trei vagoane pline, astfel că, în total, aproape 500 de persoane au ales să admire peisajul unic.

Pentru o călătorie dus-întors, costul total este de 24 de lei, prețul unui bilet fiind de 14 lei/sens. Există și categorii de persoane care beneficiază de reduceri:

promovare banner maxagro
  • elevii beneficiază de 100% REDUCERE în baza carnetului de elev+CNP
  • studenții beneficiază de 50% REDUCERE în baza legitimației de student+CNP
  • pensionarii beneficiază de 50% REDUCERE în baza cupoanelor de pensie ROȘII (50% reducere clasa a 2-a)

Biletele pot fi cumpărate de la toate casele de bilete CFR din țară, de la fiecare agenție de voiaj CFR sau direct din tren, de la controlor, în această ultimă variantă existând riscul de a rămâne fără loc.

Trenul circulă în fiecare zi. Plecarea din Oravița se face la ora 11.15, iar din Anina – la 14.40.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/