FOTO. S-a deschis Salonul Industriei Ușoare. Zeci de producători își expun marfa pentru cinci zile la CRAFT

Zeci de producători locali și naționali de haine, încălțăminte, accesorii și marochinărie sunt prezenți la ediția de toamnă a Salonului Industriei Ușoare, eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură. Până duminică, producătorii îi așteaptă pe timișoreni cu prețuri foarte competitive la CRAFT, vizavi de Sala Olimpia.

Pe lângă haine, accesorii și încălțăminte, timișorenii mai pot achiziționa și blănuri, geci de piele, produse vintage, lenjerii de pat sau decorațiuni pentru casă. Galeria va putea fi vizitată până duminică, între orele 10 – 20,  cu excepția zilei de duminică, atunci când programul este redus până la ora 18. Intrarea este liberă.

În paralel, producătorii locali de alimente sunt prezenți și ei cu produse apicole, siropuri și ciocolată de casă. Tot până duminică, în exteriorul CRAFT are loc un street-food festival cu produse turcești. Cei cărora le plac preparatele turcești sunt așteptați cu kebaburi, baklavale, peste 10 sortimente de rahat turcesc, plăcinte și înghețata celebră a turcilor. Poate fi savurată, de asemenea, și cafeaua făcută la nisip.

”Sunt prezente firme și producători din întreaga țară, care expun articole de sezon. Prețurile sunt acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători. Avem afară un târg de produse naturale și mai avem și un mini festival turcesc în parcare, cu delicatese turcești. Pentru organizarea expoziției s-au respectat toate regulile de igienă, doar cu mască se intră, sunt spații de dezinfectare și căi de intrare și ieșire separate. Așteptăm lumea să ne viziteze! Sunt și firme noi venite, una de confecții damă, de exemplu, iar cei mai mulți sunt producători de încălțăminte”, a spus Aurora Culea, organizator expozițional.