FOTO. Program normal la școala din Măgura! Elevii din Bocșa, ținuți departe de abandonul școlar

scoala modulara bocsa 1

Efortul comun al conducerii școlii și al Primăriei Bocșa a făcut posibil ca toți elevii ciclului primar din cartierul Măgura să meargă la cursuri dimineață, așa cum este normal.

În curtea Școlii Gimnaziale nr. 2 din cartierul Măgura, Bocșa, a apărut o construcție modulară. În ea au fost amenajate patru săli de clasă cu tot ceea ce este necesar, inclusiv cu grupuri sanitare.

scoala modulara bocsa 2

Noul corp de clădire este racordat la curent, apă, canalizare și are menirea de a oferi posibilitatea tuturor copiilor din ciclul primar să participe la cursuri. Până acum, din cauza numărului mare de elevi, unii dintre ei erau nevoiți să meargă la școală după-amiază, lucru care i-a determinat pe mulți să nu participe la cursuri.

scoala modulara bocsa 3

Primarul Mirel Pascu spune că noua achiziție a fost posibilă datorită unui proiect cu finanțare europeană pus la punct de conducerea unității de învățământ, prin director Olivera Cîlnicean, dar și cu bani din bugetul local.

„Am făcut un nou corp de clădire modular deoarece acolo la școală funcționează și schimbul doi pentru că nu era spațiu suficient. Așa că unii copii din Măgura prefereau să lipească de la școală decât să meargă la cursuri după-amiază. Doamna directoare Olivera Cîlnicean a venit la mine cu acest proiect anul trecut. Am susținut-o și astăzi s-a finalizat montarea acestui corp de școală, cu toalete, mobilier. Acum copiii din Măgura beneficiază de condiții foarte bune de învățământ și la un program normal, de dimineață. Este vorba de 4 clase.”, ne-a precizat primarul Bocșei, Mirel Pascu.

scoala modulara bocsa 4

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/