FOTO. Primarul Pascu aduce magia Crăciunului la Bocșa! Dar face apel la bun-simț: „Trebuie neapărat să aplicăm amenzi?”

tren de lumini bocsa

Pregătiri intense pentru a îmbrăca Bocșa în straie de sărbătoare! Angajații Serviciului Public de Gospodărie Comunală montează deja decorațiunile de Crăciun, însă face apel la cetățeni: să aprecieze strădania administrației locale și să nu distrugă ornamentele, așa cum s-a întâmplat cu alte investiții din oraș.

În această perioadă, echipa Serviciului Public de Gospodărie Comunală Bocșa se ocupă, printre alte lucrări, și de împodobirea orașului și de asigurarea iluminatului decorativ pentru sărbătorile de iarnă. Primarul Mirel Pascu anunță că iluminatul festiv se va aprinde în 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

montare lumini bocsa 2

leader board 728 x 90 px

„Îmi doresc ca în acest an să aducem un strop din magia Crăciunului și în orașul nostru! Astfel că vom avea decorațiuni de sezon în Parcul Pescăruș – la Bocșa Română, în Parcul Central – la Bocșa Montană și pe Insula Paradis – la Bocșa Izvor.”, anunță edilul-șef al orașului. Acesta are însă rugămintea ca locuitorii să respecte gestul administrației locale și să aibă grijă de elementele decorative. „Vin cu rugămintea la dumneavoastră să protejați aceste ornamente achiziționate pentru oraș, ornamente pe care le vom putea folosi și în anii următori. Toate decorațiunile și ornamentele achiziționate pentru sărbătorile de iarnă sunt ale orașului și vă rog să avem cu toții grija de ele. Haideți să nu ne batem joc de bani, de munca oamenilor și chiar de sărbători!”.

montare lumini bocsa

Insistența lui Mirel Pascu este motivată de alte episoade în care locuitorii au distrus ceea ce Primăria a construit: „Cu tristețe remarc că încă există cetățeni puși pe distrugere și jefuire. Am montat coșuri de gunoi în tot orașul, tocmai pentru a păstra curățenia. Au început sa fie distruse, chiar furate. Pe insulă s-a încercat distrugerea băncilor proaspăt achiziționate și montate, vandalizarea terenului de fotbal de la Foresta și a unor indicatoare de pe insulă. Oare chiar nu putem să păstrăm ceva curat și frumos? Sau trebuie neapărat să apelăm la poliție și să aplicăm amenzi usturătoare?”

distrugere bocsa