FOTO. Primăria Timișoara a reușit să modernizeze hala de flori din Piața 700, la șase luni de la incendiu

flori5

După lucrări ample, Primăria Timișoara a reușit să modernizeze hala de flori din Piața 700, care a fost cuprinsă de flăcări în urmă cu peste șase luni. Dominic Fritz anunță că se pregătește un concurs de proiecte de arhitectură pentru reinventarea acestei zone din centrul orașului.

Condiții decente pentru comercianții care vând flori în Piața 700 din Timișoara. Primarul Dominic Fritz a anunțat că, în această săptămână, au fost finalizate lucrările de modernizare a halei de flori. Spațiul a fost distrus în urma unui incendiu care a avut loc în luna februarie a acestui an.

De săptămâna asta, hala de flori din Piața 700 arată civilizat, cu o copertină nouă, instalație electrică complet refăcută și pereții zugrăviți. În urmă cu câteva luni, hala ardea. Dezinteresul cronic față de acest spațiu din centrul orașului a dus, până la urmă, la un incendiu care a făcut hala inutilizabilă. Am fost ieri să verific dacă lucrările sunt conforme cu ceea ce am stabilit. Hala este din nou un loc unde timișorenii pot să vină din nou să cumpere cu plăcere flori pentru cei apropiați”, a afirmat Dominic Fritz.

leader board 728 x 90 px

Primarul Timișoarei a mai precizat că pentru Piața 700 se pregătește, împreună cu Ordinul Arhitecților din România, un concurs de proiecte de arhitectură pentru reinventarea acestui perimetru.

flori7

flori6

flori5

flori4

flori3

flori2

flori1