FOTO. Peste 80 de migranți au ocupat o clădire dezafectată din Timișoara

migranti timisoara (5)

Peste 80 de migranți au fost descoperiți de forțele de ordine într-o clădire dezafectată din Timișoara. Jumătate dintre ei nu aveau niciun fel de documente asupra lor.

Polițiștii locali au primit informații că mai mulți migranți s-ar afla în clădirea fabricii Elba de pe strada Gării, imobil nefolosit în prezent. Alături de jandarmi, polițiști și polițiști de frontieră au descins în clădire. Aici au găsit zeci de transfugi, care își improvizaseră adăposturi cu saltele și pături.

„Locația vizată a fost clădirea Elba de pe strada Gării, unde existau indicii că se află un număr mare de persoane din categoria migranților. Astfel, au fost identificate un număr de 84 de astfel de persoane, din care 40 nu dețineau niciun fel de documente, fiind preluate de prezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră, ceilalți avea documente eliberate de centre din țară, precum Galați, Șomcuta, Suceava etc. Migranții provin din țări cum ar fi India, Pakistan, Bangladesh, Afganistan”, a transmis Poliția Locală.

De la începutul anului, alți aproximativ 150 de migranți au fost depistați pe polițiștii locali pe străzile din Timișoara.

migranti timisoara (1)

 

migranti timisoara (2)

 

migranti timisoara (3)

 

migranti timisoara (4)

 

banner 1000 x 100 hd