FOTO. Patru suspecți de contrabandă, audiați la Lugoj. „Arsenalul” găsit de polițiști în urma perchezițiilor

whatsapp image 2022 01 13 at 15.40.52

Polițiștii din Timiș au percheziționat, joi, șase locuințe de pe raza județului în care domiciliau persoane bănuite de contrabandă cu țigări și alcool. Patru suspecți au fost duși la audieri; unul dintre ei a fost reținut pentru 24 de ore. 

Cinci dintre percheziții au avut loc la domicilii din Lugoj, iar una la Hezeriș. Polițiștii au verificat și 6 autovehicule.

„Acţiunea a vizat documentarea şi probarea activităţii infracţionale a 4 bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 50 de ani. În urma perchezițiilor, polițiștii au depistat la domiciliile celor în cauză 30.040 țigarete de contrabandă, 47 de litri de alcool, 6 telefoane mobile și suma de 1.970 euro. De asemenea, au fost puse în aplicare 4 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse pentru audieri la sediul poliției din Lugoj.”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Potrivit sursei citate, o persoană suspectă în vârstă de 48 de ani a fost reținută pentru 24 de ore și dusă în arestul IPJ Timiș. Poliţiştii continuă cercetările ca să documenteze întreaga activitate infracţională a suspecților.

 

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, B.O.S Timișoara și Poliția Municipiului Lugoj.

Foto: IPJ Timiș