FOTO. Patru firme vor să realizeze noua bază sportivă din Timișoara

mircea cel batran1
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Patru firme au depus oferte la licitația lansată de Primăria Timișoara în vederea proiectării și execuției lucrărilor la viitoarea bază sportivă de pe str. Mircea cel Bătrân.

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, anunță că patru firme au depus oferte la licitația publică lansată cu scopul desemnării unei societăți care să proiecteze și să execute lucrările la viitoarea bază sportivă situată pe str. Mircea cel Bătrân.

După desemnarea societății câștigatoare vom trece la realizarea proiectului tehnic apoi la execuție. Teren de fotbal, patru culoare alergare, teren de baschet și teren cu aparate pentru mișcare, la care se adaugă tribuna de 500 locuri, vestiare și spații tehnice, parcări. Aceasta va conține noua bază sportivă care va înlocui vechea arenă aflată în stadiu deplorabil”, a afirmat Cosmin Tabără.

mircea cel batran4

Viceprimarul Timișoarei a mai precizat că acesta este al treilea proiect major concretizat cu oferte, după stadionul de tip Lego și reparațiile la Sala Olimpia.

Tot la capitolul infrastructura sportivă, includ realizarea DALI-urilor care sunt în lucru la Complex Sportiv Dacia și arena de rugby”, a adăugat Cosmin Tabără.

mircea cel batran5

mircea cel batran3

mircea cel batran2