FOTO. Parfumuri fake, bani și marijuana găsite în urma perchezițiilor DIICOT!

Oamenii legii au desfășurat șapte percheziții în trei localități din România, printre care și Timișoara. Ținta a fost destructurarea unui grup infracțional organizat care comercializa parfumuri contrafăcute. În timpul perchezițiilor, s-au ridicat sute de cutii de parfum, bani și o plantă de cannabis.

Suspecții au simțit parfum de DIICOT în decursul zilei de ieri, pregnant în mai multe localități din toată țara. București, Timișoara și Băbeni – județul Vâlcea sunt orașele unde gruparea avea sedii. După șapte percheziții domiciliare, cele nouă persoane au fost găsite cu sute de parfumuri și sume considerabile de bani provenite din vânzarea produselor contrafăcute.

Gruparea avea experiență și activa încă din 2013. Cifra lor de afaceri atingea în perioada 2013-2020 peste 4 milioane de lei. Vânzarea se făcea în online pe trei platforme de comerț prin mai multe conturi deschise. Parfumurile contrafăcute purtau numele unor branduri celebre. Gruparea infracțională și-a înființat o firmă care funcționa drept paravan pentru comercializarea produselor. Societatea comercială avea ca obiect comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet. Aprovizionarea și livrarea parfumurilor se făcea doar prin firme de curierat. În timpul perchezițiilor, s-au descoperit cantități importante de produse contrafăcute la trei dintre suspecți. Cel mai „parfumat” dintre inculpați a fost depistat cu 3948 de cutii. Sumele de 2.400 euro și 10.500 de lei au fost ridicate de agenții DIICOT, precum și o plantă de cannabis, holograme, etichete, coduri de bare, carduri bancare, facturi și diverse înscrisuri.

Acțiunea a beneficiat de suportul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile „Glad Voievod” din Timișoara, ofițerilor BCCO Timișoara, BCCO Craiova, SCCO Vâlcea și luptătorilor din cadrul SAS – IPJ Vâlcea.

dacus 05 iulie 2024

 

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/