FOTO. Ovidiu Lipan Țăndărică promovează Timișoara. A fost întâmpinat cu un flashmob

4
po 1000x100px (4)

Ovidiu Lipan Țăndărică vrea să ajute la promovarea Timișoarei în programul Capitală Europeană a Culturii. A făcut o vizită în orașul de pe Bega și a fost întâmpinat cu un flashmob.

Artistul a ajuns, joi, pe Aeroportul Internațional Timișoara. Aici îl așteptau studenții Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” în pași de dans.

La aerogară a fost prezentă și toată echipa de rugby SCM Timișoara. Sportivii i-au dat lui Țăndărică o minge cu toate autografele jucătorilor.

„Iată, este împreună cultura, sportul, educația și toate acestea pentru Timișoara, pentru județul Timiș și pentru România. Afară, studenții noștri și echipa de rugby au făcut o regie extraordinar de frumoasă prin care am vrut să arătăm că în viață există o energie, prin toate acele mișcări impresionant regizate ne-au vorbit despre viață într-o formă simbolică”, a spus Cosmin Popescu, rectorul USAMVB.

3

Ovidiu Lipan Țăndărică a dezvăluit planurile de viitor ale formației Phoenix, din care a făcut parte.

headerexpress cc

„Suntem iarăși cu formația Phoenix în relație foarte bune, încercăm să reunim grupul. Sigur, Nicu Covaci are și el o vârstă, toți dintre noi ne-am făcut plăcerile cu proiectele personale, dar dorim în viitorul apropiat să realizăm un turneu de adio cu formula de aur și deja am ajuns la un consens”, a spus artistul.

Iar primul concert ar urma să fie la Timișoara.

1

2