[FOTO] Oravița a avut și în 2017 cea mai tare sărbătoare de oraș din Caraș-Severin!

Primăria Oravița a continuat seria concertelor de excepție pe care le-a organizat cu ocazia sărbătorii orașului! Rețeta perfectă înseamnă muzică de calitate, lume foarte multă, comercianți numeroși și dispuși să plătească oricât, profitul fiind asigurat!

După Loredana, Holograf și Direcția 5, anul acesta a fost rândul lui Horia Brenciu să fie cap de afiș la Zilele Oraviței. Iar primarul Dumitru Ursu n-a dat greș nici de data asta, pentru că show-ul de sâmbătă seară a fost demențial. Brenciu și ai lui instrumentiști unul și unul au oferit miilor de oameni prezenți pe platoul din spatele gării istorice din oraș un spectacol cum n-au mai fost multe în Caraș-Severin. De aici și coloanele mari de mașini care s-au îndreptat spre Oravița dinspre Reșița, Moldova Nouă și Anina. Tudor Chirilă a purtat publicul pe valurile fără de pereche din Vama Veche, The Motans n-au fost deloc mai prejos decât Carla’s Dreams, care au rupt anul trecut, iar Grasu XXL a demonstrat că Hip-Hop-ul e la putere în Oravița.

Lume poate la fel de multă a fost și în prima zi, dedicată folclorului, unde organizatorii au avut grijă să invite pe scenă artiști la fel de consacrați, ceea ce a făcut ca și această ediție a Zilelor Oraviței să fie un real succes și totodată un exemplu pentru alți primari, mai puțin inspirați în ale muzicii.